Deler oppskriften på min Herlige pasjonsfrukt og bringebær kake
Pasjonsfrukt bunn:
10 rom temp egg
1 dl pasjonsfrukt purre eller juice
200gr sukker.
pisk egg og sukker i 10 min til luftig eggedosis, sett ned hastigheten og hell i juicen og lå maskinen gå sakte i 1 min til.
250gr mel, 1 ts bakepulver og 2 ts vaniljesukker siktes og vendes inn i eggedosisen.
Stek på 180 grader i 20-30 min.
Pasjonsfrukt krem:
4ss melis
5ss pasjonsfrukt purre
1 liter fløte
bland alt og pisk til nydelig krem.
Vaniljekrem:
5dl melk, 1 vaniljestang og 100gr sukker settes til oppkok.
pisk lett 2 egg og 35gr maisenna i en annen bolle.
hell halvparten av den kokende melken i bollen til eggene og rør godt, deretter hell alt tilbake i kjelen.
Kok sakte i 2 min og sett til avkjøling.
Husk å ta ut vaniljestang skallet.
Fylle kaken:
Del bunnen i tre, dynk med pasjonsfrukt juice.
Smør tykt lag vaniljekrem og legg masse bringebær oppå.
Legg på bunn og dynk godt.
Fyll neste lag med et tykt lag krem og dryss på masse bringebær og hakkede nøtter.
Legg på topp og smør inn hele kaken i krem
dekk hele kaken med marengstopper
pynt midten med en stor topp bringebær, og pynt med ekte roser og rips.
til slutt dryss godt med melis over bringebærene og nyt kaken.
Lykke til:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar