Lyst å lage noe godt til både hverdag og Fest?
- Sett jordbærene i fryseren først.
- Smelt hvit sjokolade og mørk sjokolade hver for seg i mikro og la de stå på benken å hvile i 15 min, slik at sjokoladen ikke er så varm, rundt 30 grader er fint.
- sett frem en bolle med kokos og hakkede nøtter.
- Ta jordbærene ut av fryseren og dypp de helt ned til stilken. Rist par ganger og dryss kokos eller nøtter over før sjokoladen stivner. Ikke press bæret nedi skålen med kokos, bare dryss over, slik at sjokoladen syntes under kokosen.
- Med de andre holder du bæret til du ser sjokoladen har stivnet litt og legger det ned på et brett, ta litt hvit sjokolade og sprøyt i striper over bærene som er dyppet i mørk sjokolade, og motsatt.
Du kan egentlig bruke fantasien din med dette, og dyppe de i alt du måtte like.
Kos deg med de Norsk jordbærene og nyt sommeren.
Vakkert, dette må prøves. Tusen takk!
SvarSlettDet fristet til å prøve....må jo nyte jordbærene nå :-)
SvarSlettDette må prøves!! :)
SvarSlettHolder det seg i kjøleskap om man ikke skal servere de med en gang?:)
Så flink du er det var lekkert! Takk for tips :)
SvarSlett