lørdag 21. juni 2014

                      Helgen bryllupskake Prosjekt


De to øverste kakene er sjokolade kaker dynket i vaniljesaus, fyllt med vaniljekrem, sjokolade og karamell krem, bringebær og sjokoladebiter.

De to nederste kakene er sukkerbunn med pasjonsfrukt smak, dynket i en pasjonsfrukt sukkerlake og fylt med vaniljekrem, tropiske frukter, aprikos syltetøy og pasjonsfruktkrem .

Dekor: to runde kaker og to i hexagon form. Den nederste har jeg lagt marsipanen i draper( riffler) for å få en fin kontrast.
Dekorert med spislige usprøytede roser .

2 kommentarer:

  1. Nyyyydelig kake!!! <3
    Har du gjort noe med rosene før du satte de på kaka??
    Jeg skal lage kake med ekte roser på, og lurer litt på om det er noe spes man må gjøre...

    SvarSlett
  2. For en nyydelig bryllupskake!!

    SvarSlett