torsdag 19. juni 2014


5 GODE TIPS OM
  Etasjekaker

Har du lyst til å lage flotte stablekaker (etasjekaker)?, men

du er usikker på hvordan du skal
gå frem, slik at kaken blir rett, stødig og nydelig å se på.

Her er mine tips:

1. sørg for å ha tykke sterke plater som er like store som de kakene du skal lage.

2. borr et hull midt i senter på alle platene, slik at det er stort nok til trepinnen å komme igjennom.

3. Når kaken er fylt og trukket på platen som er like stor som kaken, så stikk en pinne ned på det høyeste punktet på kaken og kutt den av helt jevn med toppen av kaken. Ta ut denne pinnen og kutt 4 pinner til som er helt lik denne. Det er veldig viktig at pinnene er like lange som det høyeste punktet på kaken, ellers blir neste kake skjev og neste kake enda mer skjev.

4. Merk av str på kaken du skal sette oppå, og stikk pinnene nedi,  i midten og en i hvert hjørne på det området du har merket av.
Viktig at du ikke setter pinner utenfor det området.

5. Smør på litt royal icing eller candy meltz oppå pinne hullene før du setter neste kake oppå. dette gjør at kaken ikke sklir. Derfor ikke bruk smørkrem.
Til slutt stikker du en lang pinne gjennom alle kakene, og da må du treffe igjennom de hulene du har laget i alle seperatorplatene. Dette anbefales på 4 etg eller mer, men på 2 eller 3 etg. behøver du ikke pinne igjennom.

LYKKE TIL MED BRYLLUPSKAKE BAKINGEN!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar