Oppskrift med steg for steg bilder på en kjempegod kake
1. Lag Bjørn-Ali's sitron sukkerbunn som er uten bakepulver.
2. Dryss sukker under og over bunnen, deretter del den i tre like tykke lag.
3. Lag en fløtekrem som du rører inn med vaniljekrem, da får du er glatt nydelig krem som du sprøyter en dik med, så dynker du godt med vaniljesaus.
4. Smør på et tykt lag vaniljekrem og legg masse hele bringebær over, ha også på banan biter.
5. Smør på krem rett slik at lagene med fyll blir like tykke som bunnene . Og strø hakkede mandler over før du legger på neste lag bunn.
5. Smør på krem rett slik at lagene med fyll blir like tykke som bunnene . Og strø hakkede mandler over før du legger på neste lag bunn.
6. Dynk neste lag på begge sider og sprøyt dik rundt.
7. Smør et lag bringebær pure eller syltetøy og dryss på hele bær, bærene styrker laget med fyll og gjør kaken sterkere .
8. Sprøyt krem over og dryss på nøtter igjen.
9. Legg på siste bunn og smør inn hele kaken i en smørkrem med bringebær smak og hvit sjokolade i, da blir kremen mye bedre å jobbe med og vil ikke smelte som rene smørkremer gjør, fordi sjokolade smelter på høyere temp enn smør.
Nå er kaken smurt inn to ganger og helt rett. Og klar til å legge på marsipanlokk .
Lykke til
Hei Bjørn-Ali
SvarSlettJeg vet jeg skal prøve å pynte kaken slik du gjør det, det må jo bare bli bra!
Mvh
Elisabeth Vesterheim