Her deler jeg min oppskrift på After Eight Cupcakes
40 STK
- 700gr mel
- 6 ts vaniljesukker
- 6 ts bakepulver
- 60 gr kakao
- 1ts kanel
sikt dette og del det i to boller, halvparten i hver
Pisk 9 egg med 400gr sukker i 10 min til luftig eggedosis.
-Smelt 430gr meiresmør
- Ha i 10 stk after eight sjokolade og rør det inn, slik at sjokoladen smelter i smøret.
- Hell i 2 dl fløte og 2,5dl melk og rør det godt sammen.
Når den er litt varmere enn lunken hell det i en mugge.
- Sett ned hastigheten på kjøkkenmaskinen til litt raskere enn laveste.
- Hell i ene bollen med melblandingen. så halvparten av melkeblandingen, deretter siste bollen med mel blandingen og så resten av melkebl.
- Øk hastigheten gradvis til max i 5 sek og stopp.
Viktig at det å ha i mel og væske må skje fort.
-Stek i 175 grader i 15-17 min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar